website templates


Hírek


A Zuglói Önkormányzat támogatásával Szeptembertől újra lesz Tehetséggondozó Zeneovi képzés a Cserepesházban Szedlacsek Katalin foglalkozásvezetővel! Információ: 06302816816

Mobirise

A zenének és a többi művészetnek nagyon fontos személyiségépítő, képességfejlesztő hatásai vannak. Az ember nemcsak anyag, hanem szellem, sőt lélek. Már az ókori görögök tudták, hogy „Ép testben ép lélek”. Vagyis a szellem pallérozása mellett legalább olyan jelentőséggel bír a lélek építése. Ebben hívhatók segítségül a művészetek.Közös foglalkozással zárták a tehetséggondozót

A gyerekek szüleikkel együtt mondókáztak a 2017/2018-as óvodai évet felölelő, ingyenes zenei tehetséggondozó utolsó foglalkozásán.

Huszonnégy nagycsoportos zenei hallását, ritmusérzékét fejlesztette az önkormányzat által támogatott program. A kicsik a péntekenkénti 30 perces órákon játékos feladatokon keresztül tanultak. – Elértük a célt, év végére már közösen zenéltünk, és használtuk a ritmushangszereket is – mondta Szedlacsek Katalin zenepedagógus.

A június 15-i szülői értekezlettel egybekötött zárófoglalkozáson részt vett Sokacz Anikó önkormányzati képviselő is, aki elmondta, szeptemberben folytatódhat a program.

https://www.zuglo.hu/kozos-foglalkozassal-zartak-a-tehetseggondozot/#prettyPhoto
Kiskokas Alapítvány

Rólunk
Hírek
Zenekincs
Mesekincs
Kiadványok
Kapcsolat

Kapcsolat

Kiskokas Zene Mozgás Kreativitás Közhasznú Alapítvány
1147 Budapest, Cinka Panna u. 8.
Email: info@kiskokas.hu     
Facebook: www.facebook.com/kiskokas/